Το Alykes Park διαθέτει δύο τύπους καταλυμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει του επισκέπτες : Αυτόνομες κατοικίες και Διαμερίσματα που βρίσκονται στον λόφο ακριβώς επάνω από τα μπανγκαλόους. Όλα βρίσκονται σε μια περιφραγμένη-ιδιόκτητη καταπράσινη περιοχή 15 στρεμμάτων που εξασφαλίζει ησυχία και ιδιωτικότητα.

 

 

 

ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥΣ

Υπάρχουν 16 συνολικά μπανγκαλόους που μπορούν να φιλοξενήσουν 4- 5 άτομα. Έχουν ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνα με τραπεζαρία, δύο μονά κρεβάτια και μια αναδιπλούμενη πολυθρόνα για παιδί έως 12 ετών.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει μεγάλο ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, καφετιέρα φίλτρου, βραστήρα, φρυγανίερα και όλα τα σκευή που χρειάζονται για την παρασκευή γευμάτων.

Υπάρχει w.c με καθιστή μπανιέρα, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση και κλιματισμός (A/C)

Όλες οι κατοικίες έχουν μεγάλες επιπλωμένες βεράντες.

 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Τα 3 διαμερίσματα βρίσκονται ακριβώς πάνω από τα μπανγκαλόους (στο κεντρικό κτίριο). Το κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει 3 – 4 άτομα.

Υπάρχει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνα με τραπεζαρία και δύο μονά κρεβάτια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και έχει καφετιέρα, ψυγείο, βραστήρα, φρυγανιέρα, κουζινάκι με ηλεκτρικά μάτια και όλα τα σκευή που χρειάζονται για την παρασκευή γευμάτων.

Υπάρχει w.c με ντουζιέρα, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση και κλιματισμός (A/C).

 

twitter share
© 2019 Alykes Park
Design & Development: iZante
Supported by iTravelGuides