Το Alykes Park διαθέτει δύο τύπους καταλυμάτων που μπορεί να φιλοξενήσει του επισκέπτες : Αυτόνομες κατοικίες και Διαμερίσματα που βρίσκονται στον λόφο ακριβώς επάνω από τα μπανγκαλόους. Όλα βρίσκονται σε μια περιφραγμένη-ιδιόκτητη καταπράσινη περιοχή 15 στρεμμάτων που εξασφαλίζει ησυχία και ιδιωτικότητα.

 

 

 

ΜΠΑΝΓΚΑΛΟΟΥΣ

Υπάρχουν 16 συνολικά μπανγκαλόους, 5 superior και 11 classic, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Έχουν ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνα με τραπεζαρία και δύο μονά κρεβάτια.

Όλες οι κατοικίες έχουν μεγάλες επιπλωμένες βεράντες.

 

 

 

Superior

Τα superior bungalows βρίσκονται σε προνομιακή θέση. Διαθέτουν κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με μεγάλο ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, καφετιέρα φίλτρου, βραστήρα, φρυγανιέρα, και όλα τα σκεύη που χρειάζονται για την παρασκευή γευμάτων. Παρέχουν μπάνιο με ντουζιέρα, σεσουάρ για τα μαλλιά, ανατομικά στρώματα, Smart TV, κλιματισμό (A/C), θυρίδα ασφαλείας μέσα στο δωμάτιο και WiFi.

Classic

Τα classic bungalows βρίσκονται στη μέση και στην είσοδο του κτήματος. Διαθέτουν και αυτά κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με μεγάλο ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, καφετιέρα φίλτρου, βραστήρα, φρυγανιέρα, και όλα τα σκεύη που χρειάζονται για την παρασκευή γευμάτων. Παρέχουν μπάνιο με καθιστή μπανιέρα, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση και κλιματισμό (με έξτρα χρέωση) και WiFi.

 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Τα 3 διαμερίσματα βρίσκονται ακριβώς πάνω από τα μπανγκαλόους, ψηλότερα στο κτήμα. Το κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα.

Υπάρχει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνα με τραπεζαρία και ένα μονό κρεβάτι.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη. Διαθέτει καφετιέρα, ψυγείο, βραστήρα, φρυγανιέρα, κουζινάκι με ηλεκτρικά μάτια και όλα τα σκευή που χρειάζονται για την παρασκευή γευμάτων.

Υπάρχει w.c. με ντουζιέρα, σεσουάρ για τα μαλλιά, τηλεόραση και κλιματισμός (A/C) (με έξτρα χρέωση) και WiFi.

 

twitter share
© 2022 Alykes Park
Design & Development: iZante
Supported by iTravelGuides